Hoogrendementsketels, cv-ketel met hoog rendement

Een hoogrendementsketel of HR-ketel is een verwarmingsketel op aardgas die ten opzichte van een conventionele gasketel een hoger rendement heeft. Dit wordt gerealiseerd door condensatie van de waterdamp in de rookgassen. Een HR-ketel is één van de technische installaties die Wibona/AKST realiseert. Wibona/AKST is een specialist op het gebied van ontwerp, constructie en productie van rookgasafvoerkanalen en mechanische ventilatiesystemen.

Complete aanleg hoogrendementsketel

Wibona/AKST levert maatwerk tijdens het gehele traject. Na opname, ontwerp en advies volgt het boren van sparingen en het leveren en monteren van HR-ketels. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer en met eigen personeel. Als onze standaardproducten geen oplossing bieden, bedenken en maken we een passend alternatief.

Alles onder één dak

Wibona/AKST heeft met een ‘alles onder één dak’-concept een unieke positie op de Nederlandse markt. Na een gedegen advies van Wibona/AKST van onze afdeling Engineering volgt dan ook direct een eigen ontwerp, fabricage, levering en installatie. Om een goede prijs/kwaliteitsverhouding te garanderen werkt Wibona/AKST samen met gerenommeerde internationale fabrikanten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wibona/AKST BV, telefoon (023) 5100620 of per e-mail: mail@wibona.nl

We werken samen met Microliner b.v. en EKA edelstahlkamine