Renovatie rookgasafvoerkanaal en -afvoersystemen

Bij Wibona/AKST kunt u terecht voor alle werkzaamheden omtrent renovatie van het rookgasafvoerkanaal. We zijn één van de weinige specialisten in Nederland op het gebied van ontwerp, constructie en productie van het rookgasafvoerkanaal. We werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Als onze standaardproducten geen oplossing bieden, bedenken en maken we een passend alternatief.

Gespecialiseerd in rookgasafvoerkanalen

Omdat wij als bouwbedrijf geconfronteerd werden met de problematiek van gesloten verbrandingstoestellen en ventilatiesystemen in de bestaande bouw, hebben wij ons gespecialiseerd in de renovatie van rookgasafvoerkanalen.
Lees meer over renovatie.

Wibona/AKST levert maatwerk tijdens het gehele traject, waaronder opname, ontwerp en advies, het boren van sparingen en het leveren en monteren van rookgasafvoerkanalen inclusief de afwerking. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer en met eigen personeel. Wij keuren rookgasafvoerkanalen (met lekdichtheidstesten) volgens de BRL 14015/02 conform bouwbesluit.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de renovatie van het rookgasafvoerkanaal? Neem contact op met Wibona/AKST BV, telefoon (023) 5100620 of mail naar mail@wibona.nl.

We werken samen met Microliner b.v. en EKA edelstahlkamine