Rookgasafvoerkanalen voor particulieren en bedrijven

Is er geen rookkanaal in uw woning aanwezig en wilt u een open haard of kachel installeren? Of zijn er problemen met de huidige rookgasafvoerkanalen? Wibona/AKST is een specialist op het gebied van ontwerp, constructie en productie van rookgasafvoerkanalen en mechanische ventilatiesystemen. Ons bouwbedrijf werd geconfronteerd met de problematiek van gesloten verbrandingstoestellen en ventilatiesystemen in de bestaande bouw. Wibona/AKST heeft zich gespecialiseerd in rookgasafvoerkanalen en past de laatste ontwikkelingen toe.
Lees meer over renovatie.

Complete aanleg rookgasafvoerkanalen

Wibona/AKST levert maatwerk tijdens het gehele traject. Na opname, ontwerp en advies volgt het boren van sparingen en het leveren en monteren van de rookgasafvoerkanalen inclusief de afwerking. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer en met eigen personeel. Als onze standaardproducten geen oplossing bieden, bedenken en maken we een passend alternatief.

Inspectie van kanalen

Bestaande kanalen kunnen wij inspecteren en keuren (met lekdichtheidstesten) volgens de BRL 14015/02 conform bouwbesluit.

Alles onder één dak

Wibona/AKST heeft met een ‘alles onder één dak’-concept een unieke positie op de Nederlandse markt. Na een gedegen advies van Wibona/AKST van onze afdeling Engineering volgt dan ook direct een eigen ontwerp, fabricage, levering en installatie. Om een goede prijs/kwaliteitsverhouding te garanderen werkt Wibona/AKST samen met gerenommeerde internationale fabrikanten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wibona/AKST BV, telefoon (023) 5100620 of per e-mail: mail@wibona.nl

We werken samen met Microliner b.v. en EKA edelstahlkamine