RVS rookgaskanalen importeur van hoogwaardig materiaal

RVS rookgaskanalen importeur op basis van jarenlange ervaring en know how. RVS kanalen zijn één van de technische installaties die Wibona/AKST importeert. Na een gedegen advies van Wibona /AKST bv volgt ontwerp, fabricage, levering én installatie van RVS kanalen. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer en met eigen personeel. Als onze standaardproducten geen oplossing bieden, bedenken en maken we een passend alternatief. Wibona/AKST realiseert de meest efficiënte en economische oplossing in rookgaskanalen voor elke toepassing.

RVS rookgaskanalen importeur

De oplossing voor uw opdracht kan variëren in het ombouwen, optimaliseren of automatiseren van RVS rookgaskanalen tot het ontwerpen en installeren van een compleet nieuw kanaal. Wij presenteren u de beste oplossing en beslissen samen met u hoe en wanneer we die oplossing gaan implementeren. Alles onder één dak, wel zo makkelijk.

Wibona/AKST biedt een breed scala van onderscheidende bouwwerkzaamheden. Wij kunnen van aanzienlijke betekenis zijn voor bijvoorbeeld aannemers, installateurs of eigenaars en beheerders van gebouwen en woningen. Of het nu gaat om het inmeten van een product, het maken van de bouwtekening of de uiteindelijke renovatie of installatie, Wibona/AKST kan alle werkzaamheden afstemmen op uw wensen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wibona/AKST BV, telefoon (023) 5100620 of per e-mail: mail@wibona.nl

We werken samen met Microliner b.v. en EKA edelstahlkamine